Ramai bertanya kenapa ada banyak Pakej Set Bersalin Shaklee. Ini adalah kerana lain ibu lain keperluannya. Ada ibu yang berpantang secara pembedahan cesarean, ada yang normal. ada yang dah beranak banyak kali. Maka tentulah keperluan pun berbeza kan :)

Set Bersalin Shaklee
Pengalaman ibu berpantang yang bersalin secara pembedahan cesarean yang gembira dengan Set Bersalin Shaklee.

Pada bulan May 2013, setelah berhari-hari saya berfikir untuk memperluas perkongsian mengenai Set Bersalin Shaklee, akhirnya ALLAH berikan ilham untuk membuat 3 kombinasi Pakej Set Bersalin Shaklee yang akhirnya ditiru oleh ramai penjual Shaklee lain :)

Takpe mereka bleh tiru kombinasi Pakej tapi panduan Cara Makan Vitamin Shaklee Untuk Ibu lepas Bersalin yang saya guide berdasarkan kepakaran dan pengalaman sejak tahun 1997 tu hanya ada pada kami sahaja, in shaaALLAH

Pakej 1 :

Set Bersalin Asas ini adalah yang paling basic sekali untuk memenuhi keperluan nutrisi ibu berpantang. Pakej Asas ini sesuai untuk :

  1. Ibu bersalin Normal / Pembedahan / Keguguran
  2. Ibu yang dah habis berpantang tapi nak jaga kesihatan
  3. Ibu yang alami sakit-sakit badan selepas Berpantang

Untuk ibu yang berpantang pula, Set Bersalin Shaklee Set Asas ini membantu dari segi :

  • Sembuh dari luka berpantang dengan cepat
  • membentuk dan membina semula darah merah yang banyak tumpah semasa kelahiran
  • pemulihan luka dalaman rahim
  • mengelakkan stres untuk menghindar meroyan
  • memberi tenaga untuk ibu yang menyusu dan perlu bangun malam menjaga bayi.

Pakej kedua : Set Bersalin Shaklee Set Extra banyakkan susu ibu

 

Set Bersalin Shaklee Extra ni sebenarnya untuk ibu menyusu. Ia mengandungi produk yang sama seperti Set Bersalin Asas. Cuma ada tambahan 2 produk iaitu ESP dan Ostematrix.

Set ini khusus untuk membantu ibu yang ingin berikhtiar Banyakkan Susu Ibu. InshaaALLAH dengan Cara Pengambilan yang betul, anda akan mendapat hasil yang sungguh memuaskan. Set ini juga adalah merupakan Set Menyusu Shaklee.

Pakej ketiga – Set Bersalin Shaklee Set Premium untuk banyakkan susu dan kurus

 

 

Menggabungkan fungsi breastfeeding dan juga menurunan berat badan dengan tambahan Lecithin dan Alfalfa.

Kebaikan setiap satu produk yang terdapat dalam Set Bersalin Shaklee

 

Pasti anda tertanya-tanya tentang macam mana Set Bersalin Shaklee ni nak ganti peranan jamu dan herba yang biasa digunakan oleh ibu berpantang kan?

Saya dulu juga berfikiran yang sama. Akhirnya saya dah tahu rupanya pengambilan herba dan jamu dalam pantang tu juga adlah untuk mendapatkan zat dan vitamin yang penting untuk penyembuhan luka bersalin dan untuk mengecutkan rahim

Contohnya : rupa-rupanya dalam proses mengecutkan rahim, Vitaimn C adalah memainkan peranan utama kerana ia ada fungi menegang dan mengecutkan tisu.

Satu contoh lagi ialah : orang-orang tua pesan kita supaya makan ikan haruan semasa berpantang, rupanya adalah kerana ikan haruan tu kaya denga Zinc.

Zinc ini adalah amat perlu untuk penyembuhan luka. Di sini saya ada sediakan special untuk anda, kebaikan setiap satu produk Shaklee dalam Set Bersalin Shaklee.

 

ESP Shaklee Hanya terdapat dalam Set Bersalin Extra dan Set Bersalin Premium

Ostematrix Hanya terdapat dalam Set Bersalin Extra dan Set Bersalin Premium

 

 

Lecithin dan Alfalfa hanya terdapat dalam Set Bersalin Shaklee Premium

Untuk Mengetahui Pakej Set Bersalin Shaklee mana yang sesuai untuk anda, hubungi saya di 0111 999 5667 untuk dapatkan consultation percuma.

Hanya kepada yang belum beli dan bakal beli dengan saya ya. Yang sudah beli dengan orang lain, maaf anda perlu dapatan consultation dari penjual berkenaan ya :) Terima kasih :)