Berapa Harga Set Bersalin Shaklee , Mahal ke? Murah ke? Berbaloi ke? Jimat ke? Ramai yang mengajukan soalan-soalan ini setelah mereka membaca tentang Kebaikan Set Bersalin Shaklee.

 

Set Bersalin Shaklee

Pengalaman ibu berpantang yang bersalin secara pembedahan cesarean yang gembira dengan Set Bersalin Shaklee.

Harga Set Bersalin Shaklee ada pelbagai yang anda dapat temui dari pelbagai blog. Ini kerana ada yang menjual dengan Harga Ahli (wah bahaya ni, haram di sisi agama dan juga di sisi Shaklee :) ) kerana mereka nak pulun sales semata-mata.

Hasilnya ramai pengguna Shaklee tertipu. Beli murah tapi kesan positif tak dapat seperti yang mereka baca dari blog ni. Hati-hati ya, pastikan anda tidak menjadi mangsa mereka yang seterusnya.

 

Kami sebagai pengasas kepada 3 kombinasi Set Bersalin Shaklee ini amat berbesar hati apabila ramai blogger Shaklee lain turut mengikuti pakej kami. Semoga mereka juga dapat memberi panduan Cara Makan Set Bersalin Shaklee yang betul, tepat dan berkesan buat pengguna.

Berikut kami paparkan Harga Set Bersalin Shaklee yang datang dengan kualiti dan servis premium kami. 

  • Harga Set Bersalin Shaklee set Asas : RM275  untuk kegunaan sehingga 4 bulan. Untuk mendapat Harga Diskaun anda boleh mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Hubungi kami di 0111 999 5667 untuk bantuan.
  • Harga Set Bersalin Shaklee set Extra : RM475 untuk kegunaan sehingga 4 bulan. Untuk mendapat Harga Diskaun anda boleh mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Hubungi kami di 0111 999 5667 untuk bantuan.
  • Harga Set Bersalin Shaklee set Premium : RM590 untuk kegunaan sehingga 4 bulan. Untuk mendapat Harga Diskaun anda boleh mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Hubungi kami di 0111 999 5667 untuk bantuan.

Untuk anda dapatkan Harga Set Bersalin Shaklee pada harga ahli, saya akan bantu anda dengan memberi panduan berikut, istimewa untuk anda:

  1. Daftar sebagai Ahli Shaklee. Berdaftar sebagai Ahli Shaklee ni konsep sama seperti ahli JCard dan BonusLink sebagai contoh. Anda beli dan dapat point. Pada point 150 dan ke atas anda akan mendapat cash rebate :)
  2. Atau anda boleh menghubungi saya di 01111 999 5667  untuk mendapatkan Harga Set Bersalin Shaklee terbaik anda :)

 

Sekiranya anda ingin mendapatkan bantuan dan konsultasi dari Pakar Pemakanan Bertauliah berdaftar dengan KKM berkenaan keselamatan penggunaan Set Bersalin Shaklee semasa berpantang dan juga buat ibu menyusu, isikan borang di bawah untuk kami aturkan temujanji anda dengan Pakar Pemakanan dan Juga Kaunselor Susu Ibu Secara Percuma !!!

 

 


Dapatkan Nasihat Dari Pakar Pemakanan Bertauliah secara PERCUMA

We respect your email privacy