Set Bersalin Shaklee.

Pengalaman saya sendiri berpantang dengan menggunakan Set Bersalin Shaklee bermula sejak tahun 2007 masa berpantang anak sulung. Masatu pengalaman saya bersalin adalah agak traumatic, tapi alhamdulillah Pengalaman Berpantang sangat manis :)

 

Set Bersalin Shaklee

Hanya dengan bimbingan Cara Makan yang betul boleh membuahkan kesan positif selepas penggunaan Set Bersalin Shaklee

 

Yang saya syukur sangat ialah walau bersalin agak traumatic, tapi alhamdulillah berpantang sangat bahagia berkat jagaan suami dan penggunaan Set Bersalin Shaklee. Dalam masa 4 hari luka episiotomy saya dah baik, dan badan pun takde sakit-sakit alhamdulillah.

Dan yang paling best ialah baby saya tak kena jaundice / kuning pun masa tu….alhamdulillah. Alhamdulillah semua anak-anak saya tak kena jaundice..syukur sangat2. Antara sebab utama ialah saya breastfeed anak sangat setiap 25 – 30 minit sekali.

 

Set Bersalin Shaklee sama dengan Set Mengandung Shaklee untuk Ibu Hamil ?

Produk Vitamin Shaklee yang saya ambil sepanjang berpantang ialah :

  1. Alfalfa
  2. Vita Lea
  3. Vitamin C
  4. B-Complex
  5. Ostematrix
  6. ESP
  7. Zinc
  8. Omega Guard
  9. Lecithin

 

Sebenarnya semua produk vitamin Shaklee untuk berpantang ni saya ambil sejak hamil lagi. Itulah uniknya Shaklee, vitamin kehamilan untuk ibu mengandung yang terdapat dalam Shaklee sebenarnya adalah juga merupakan vitamin yang diambil dalam Set Bersalin Shaklee :)

Memang sangat berbaloi-baloi lah guna Shaklee ni dahlah Harga Set Bersalin Shaklee ni sangat murah lepas tu boleh diambil juga sebagai      Vitamin Kehamilan Shaklee Untuk Ibu Mengandung

Alhamdulillah setakat dah anak 4 ni bolehlah dikatakan Pengalaman Berpantang Dengan Shaklee ni adalah sangat terbaik kerana kesan kebaikannya dirasakan sehingga bertahun-tahun.

Pengalaman Berpantang Dengan Set Bersalin Shaklee

Pengalaman Berpantang Dengan Set Bersalin Shaklee – Kenangan Bersalin Anak secara Gentle Birth di rumah – Gambar hiasan

 

Kebaikan Vitamin Kehamilan Shaklee Untuk Ibu Mengandung dan Berpantang

Pengalaman yang saya alami kesan ambil Vitamin Kehamilan Shaklee semasa Mengandung dan Berpantang  yang paling utama sekali walaupun saya mengalami Hyperemesis Gravidarum, alhamdulillah anak-anak saya lahir sihat dan sempurna, mungkin ikhtiar saya semasa trimester ketiga yang disiplin mengamalkan Vitamin Kehamilan Shaklee.

 

Selain itu saya juga sembuh dengan cepat dalam proses berpantang, sehingga bidan pun memuji bahawa badan dan rahim saya kemas dan tak rosak walau anak dah empat…alhamdulillah.

Yang paling indah ialah saya berjaya menyusu anak saya dengan susu ibu sehingga 24 bulan atau 2 tahun walaupun saya ni ada PCOS.

 

InshaaALLAH in future saya sharekan lagi Pengalaman Saya Berpantang Dengan Set Bersalin Shaklee. Kebetulan bulan Spetember dan October ni ramai sungguh Pengedar Shaklee dalam rangkaian saya yang bersalin dan berpantang, banyaklah pengalaman dan cerita manis yang bakal kita dengar lepas ni :)

 

Jumpa lagi dalam entry akan datang dan terima kasih kerana sudi membaca. Jika ada persoalan boleh huubungi saya di talian berikut :

Set Bersalin Shaklee dan Vitamin Ibu Hamil Shaklee