Bismillahirrahmanirrahim. Selamat datang dari kami Pengedar Vivix Shaklee yang berpengalaman 20 tahun, dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. Untuk pengguna whatsapp, anda boleh terus hubungi Pengedar Vivix Shaklee untuk sebarang pertanyaan berkenaan VIVIX SHAKLEE. KLIK >> https://pengedarvivixshaklee.wasap.my <<

Pengedar Vivix Shaklee

Pengedar Vivix Shaklee : Master Salwa.

 

Kami adalah kumpulan Pengedar Vivix Shaklee dan Pengedar Shaklee yang berada dibawah bimbingan Master Salwa seorang Master Coordinator Shaklee Malaysia.

Kumpulan Pengedar Vivix Shaklee Terbaik dan Terbesar di Malaysia

Master Salwa telah mengamalkan Produk Shaklee seawal usia 14 tahun iaitu pada tahun 1997 (sudah 20 tahun). Sejak awal pembabitan lagi, setiap minggu beliau selalu mengikut ayah beliau menghadiri kelas nutrisi Produk Shaklee yang disampaikan oleh Hajah Zaradah dan Dr Zamil.

Untuk pengguna whatsapp, anda boleh terus hubungi Master Salwa di sini : https://pengedarvivixshaklee.wasap.my

Ini menjadikan beliau sangat berpengetahuan dan berpengalaman tentang Shaklee bukan sekadar makan produk sahaja, tetapi beliau amat mahir tentang produk Shaklee dan kesihatan am.

Pengedar Vivix Shaklee

Pengedar Vivix Shaklee Malaysia : Master Coordinator Salwa bersama Presiden Shaklee Malaysia dan CEO Shaklee Corporation

 

 

Sehingga hari ini Master Salwa tetap mengamalkan Shaklee setelah merasai sendiri kesan baik dari 20 tahun penggunaan Shaklee, termasuk semasa hamil, melahirkan, dan menyusukan 6 anak beliau.

Master Salwa telah mengasaskan team #SuperStarzFamily untuk mengembangkan lagi rangkaian Pengedar Shaklee yang berpengetahuan, terutama dalam aspek Produk.

Facebook Page Pengedar Vivix Shaklee

Anda boleh follow dan LIKE FB PAGE Pengedar Vivix Shaklee Malaysia untuk mendapat maklumat berkenaan promosi terkini VIVIX dan aktiviti PENGEDAR VIVIX, kami juga aktif menganjurkan seminar kesihatan bulanan untuk semua rakyat Malaysia.

 

Setiap minggu, team kami SuperStarzFamily akan menghadiri kursus bimbingan produk oleh Pakar Nutrisi Shaklee / Nutritionist Shaklee untuk memantapkan pemahaman dan penguasaan produk agar kami boleh berikan consultation terbaik kepada customer kami.

Selain dengan nutritionist Shaklee, kami juga menghadiri kelas bimbingan kesihatan oleh Doktor Perubatan bertauliah untuk memastikan segala cadangan produk vitamin supplement Shaklee yang kami berikan adalah benar-benar tepat dengan keperluan dalaman dan sel tubuh pesakit berdasarkan apa masalah kesihatan yang dihadapi.

Faedah Menjadi Ahli Shaklee

Master Salwa dan Master Nine bersama ahli team SuperStar Shaklee selepas kelas nutrisi oleh Dr Haresh dan Pakar Nutrisi

 

Semua Pengedar Vivix Shaklee dalam #SuperStarzFamily adalah penasihat produk Shaklee yang mendapat latihan intensif dari Master Salwa, Doktor Perubatan, Doktor kepakaran bidang dan juga pakar nutrisi.

Pastikan anda mendapatkan VIVIX SHAKLEE dan Produk Shaklee dari team SuperStarzFamily agar anda mendapat manfaat dan kebaikan maksimum dari Shaklee, bukan sekadar beli dan daftar ahli sahaja.

Hubungi SuperStarzFamily : Pengedar Shaklee dan Pengedar Vivix Shaklee, Master Coordinator Shaklee dan pembimbing / mentor Bisnes Shaklee terbaik di Malaysia, berpengalaman 20 tahun dan dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi.

Ejen saya di seluruh Malaysia akan memberikan servis terbaik untuk anda. Agent kami boleh COD Vivix Shaklee dengan caj COD percuma DAN FREE MEMBERSHIP sekiranya anda membeli Vivix sebanyak 2 botol atau lebih.

Untuk pengguna whatsapp, anda boleh terus hubungi Master Salwa di sini : https://pengedarvivixshaklee.wasap.my