Pengedar Shaklee & Pengedar Vivix Shaklee Dibimbing Doktor dan Pakar Nutrisi

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua dari saya Pengedar Vivix Shaklee dan Pengedar Shaklee yang berpengalaman 20 tahun dalam Shaklee dan dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. Boleh hubungi saya di 013-3176999

Pengedar Vivix Shaklee

Pengedar Vivix Shaklee Malaysia : Salwa bersama Presiden Shaklee Malaysia dan CEO Shaklee Corporation

 

Saya adalah seorang Pengedar Vivix Shaklee dan Pengedar Shaklee yang berdibimbing doktor pakar nutrisi

Saya mula mengambil Produk Shaklee seawal usia saya 14 tahun iaitu pada tahun 1997. Pada waktu itu, setiap minggu saya mengikut ayah saya menghadiri kelas nutrisi Produk Shaklee yang disampaikan oleh Hajah Zaradah dan Dr Zamil.

Sehingga hari ini saya tetap mengamalkan Shaklee setelah merasai sendiri kesan baik dari 20 tahun penggunaan Shaklee dalam hidup saya, termasuk semasa saya hamil, melahirkan, dan menyusukan 6 anak saya.

Saya telah menubuhkan team #SuperStarzFamily untuk mengembangkan lagi rangkaian Pengedar Shaklee yang berpengetahuan, terutama dalam aspek Produk.

Pengedar Vivix Shaklee

Kumpulan Pengedar Vivix Shaklee Team SuperStarzFamily menghadiri workshop intensif produk Shaklee termasuk VIVIX

Setiap minggu, team kami SuperStarzFamily akan menghadiri kursus bimbingan produk oleh Pakar Nutrisi Shaklee / Nutritionist Shaklee untuk memantapkan pemahaman dan penguasaan produk agar kami boleh berikan consultation terbaik kepada customer kami.

Selain dengan nutritionist Shaklee, kami juga menghadiri kelas bimbingan kesihatan oleh Doktor Perubatan bertauliah untuk memastikan segala cadangan produk vitamin supplement Shaklee yang kami berikan adalah benar-benar tepat dengan keperluan dalaman dan sel tubuh pesakit berdasarkan apa masalah kesihatan yang dihadapi.

 

Kesemua Pengedar Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee yang membawa jenama #SuperStarzFamily adalah penasihat produk Shaklee yang mendadapat latihan intensif dari saya dan juga pakar berkenaan.

Untuk apa saja tujuan berkenaan Shaklee, samada anda ingin membeli Produk Shaklee, Vivix Shaklee ataupun anda ingin mendaftar sebagai Ahli Shaklee untuk makan produk atau untuk Bisnes Shaklee,

pastikan anda mendapatkan kesemuanya dari team SuperStarzFamily agar anda mendapat manfaat dan kebaikan maksimum dari Shaklee, bukan sekadar beli dan daftar ahli sahaja.

Hubungi saya : Pengedar Shaklee dan Pengedar Vivix Shaklee dan pembimbing / mentor Bisnes Shaklee terbaik di Malaysia, berpengalaman 20 tahun dan dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi.

Ejen saya di seluruh Malaysia akan memberikan servis terbaik untuk anda.

 

 

SaveSave

SaveSave